Lars Witberg

Da har dansegruppen jobbet med eget show som de fremfører på offentlige steder. De har trent to ganger i uken og satt sammen et nummer som er veldig fint. De er ikke dansere men har blitt en fin gruppe som øver jevnt og blitt sammensveiset.

Her er borgermester igang med å fortelle om byen og regionen, ønske de velkommen og servere kaker.

Jeg var med i dag for å se på fremføring. På den internasjonale barnedagen. Vi dro til en liten by i Dellene som heter Svoge. Der hadde vi avtalt med borgermesteren, Ivan, å komme med vårt show på togstasjonen. Det har to formål. Det er å vise frem dans og kultur fra minoritetsgrupper og til områder steder som ikke er kjent med dette og samtidig vise frem større deler av Bulgaria for barna.

Så det ble busstur en snau time. En fin opptreden for alle som passerte med tog, møte ordfører som fortalte om byen, regionen og serverte kaker, også ble det en sen lunch på McDonalds på vei hjem. Sacho, som er vise-rektor på skolen var med og hadde med sin datter som også danset.

Det er hyggelig å resie rundt på denne måten. Vise frem hva vi gjør, møte hyggelige mennesker som både forstår og bidrar til å skape opplevelsen bedre for alle.

Dette er samme gruppen som dere tidligere har sett fra rapport om dans. Dere kan bruke bildene under samme release-form som er signert av Lava Coseva, rektor på skolen. (Jeg legger den ved igjen) og foto kreditt: Lars Witberg.